Από το Restart στο IOU-Μια ελληνική τραγωδία παιγνίων

Κεχαγιάς, Χ. (2015, Ιούλιος, 06). Από το Restart στο IOU-Μια ελληνική τραγωδία παιγνίων. christoskechagias.com

Πριν από λίγα χρόνια, κάποιοι ..γίγαντες επί των Οικονομικών μας έλεγαν ότι ήρθε η ώρα του RESTART στην ελληνική οικονομία. Χθες βράδυ, ο παραιτηθείς υπουργός δήλωσε ότι η λύση είναι τα IOU (σχετλιαστικό επιφώνημα αρχαίας τραγωδίας μου θυμίζει) και πήγε σπίτι του. Σοβαρευτείτε σας παρακαλώ!!

Διότι δεν φαίνεται να ανοίγει το ρημάδι το pc ούτε σε SAFE MODE! Και, λυπάμαι που το λέω, αλλά μετά τα δημοψηφίσματα, τους διχασμούς, τους πανηγυρισμούς, τις απαγοητεύσεις και τις παραιτήσεις, αν σας φύγει ΚΑΙ αυτή η εβδομάδα ΔΕΝ θα παίζει ούτε εκείνος ο παλιός 386 της δραχμής.

Τώρα, που καταλάβατε ότι ΔΕΝ υπάρχει ορθολογικό πλαίσιο για να παιχθεί το ΠΑΙΓΝΙΟ, μπείτε όλα τα ζαβά σε ένα αεροπλάνο, φορτώστε και τον Κουτσούμπα με το ζόρι και πηγαίνετε αύριο εις τας Ευρώπας να παίξετε το τελευταίο σας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χαρτί. Και αυτό είναι η Ελλάδα και οι ζωές μας.

Πράξτε και αφήστε τις αναλύσεις και τα μικροπολιτικά σχόλια για όλους εμάς. Από εσάς εξαρτάται πλέον αν θα επιστρέψετε και θα βρείτε ανθρώπους και χώρα ή την απόλυτη καταστροφή. (Προσοχή: το πρωτόγνωρο μίσος και η πολεμική της προηγούμενης εβδομάδας είναι ΕΝΔΕΙΞΗ ότι το καζάνι βράζει και θα εκραγεί με την παραμικρή αφορμή και με ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ συνέπειες! Για όλους! Σας παρακαλούμε, αποτρέψτε το! ΤΩΡΑ!!)

[η φωτογραφία από το The Seventh Seal, Ingmar Bergman, 1957]

Advertisement